بیوتکنولوژی
1. شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از سرکه سیب

صابره نوری؛ سنبل ناظری؛ پرهام حسینی

دوره 31، شماره 1 ، بهار 1397، ، صفحه 106-113

چکیده
  پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند، که مصرف آن‌ها در بدن میزبان باعث تقویت و تعادل در فلور میکروبی روده می‌شود و اثرات مفیدی را در سلامتی میزبان به همراه دارد. لاکتوباسیلوس‌ها از فراوان‌ترین میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک هستند، که لاکتوباسیلوس پلانتاروم یکی از باکتری‌های شاخص این گروه است. بنظر می‌رسد مصرف فراورده‌های ...  بیشتر