ورود به سامانه
ثبت نام
English
پژوهشهای سلولی و مولکولی (مجله زیست شناسی ایران)
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
اطلاعات آماری
راهنمای نویسندگان
راهنمای نویسندگان
فرم تعهدنامه و تعارض منافع
نامه موافقت با چاپ مقاله
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
کلیدواژهها =
آنالیز حسی
تعداد مقالات:
1
تأثیر متد پاستوریزاسیون روی مدت زمان ماندگاری فیله فیل ماهی (H. huso) پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide
دوره 26، شماره 4، اسفند 1392، صفحه
499-507
2649
مشاهده مقاله
اصل مقاله
183.31 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 37 (1403)
دوره 36 (1402)
دوره 35 (1401)
دوره 34 (1400)
دوره 33 (1399)
دوره 32 (1398)
دوره 31 (1397)
دوره 30 (1396)
دوره 29 (1395)
دوره 28 (1394)
دوره 27 (1393)
دوره 26 (1392)